Vælg én ret fra hvert punkt og skab din personlige sammensætning.
Forretter
- Dagens fisk m. brickdej, svampe og mango
Vinanbefaling: Grillo, IGP Terre Siciliane, Tola, Sicilien, Italien - Dagens suppe m. sprødt og krydderurter
Vinanbefaling: BYO Sauvignon Blanc/Chardonnay, Domaine Uby, IGP Gascogne, Frankrig
Hovedretter
- Kalvecuvette m. rødvinssauce og timian
Vinanbefaling: Maris Minervois, Château Maris, Frankrig - Glad gris x 2 m. æbler og løg
Vinanbefaling: Rosso dei Poggi, Toscana Igt, La Cignozza, Italien
Dessert
- Mormor´s æblekage anno 2019
- Marengs m. skum og frugter
Vinanbefaling: BYO Gros Manseng, Domaine Uby, IGP Gascogne, Frankrig
Pris pr. couvert (ex drikkevarer)....................................... DKK 295,-