Vælg én ret fra hvert punkt og skab din personlige sammensætning.
Forretter
- Ballotine af rødtunge m. spinat og tomat
Vinanbefaling: Ca´ del Magro, Custoza Superiore, Monte del Fra, Italien - Svampesuppe m. chorizo og gambas
Vinanbefaling: Chardonnay "Le Village", Domaine de la Métairie d´Alon, Pays d´Oc, Frankrig
Hovedretter
- Kalv x 2 m. demiglace og svampe
Vinanbefaling: Neuenahrer, Spätburgunder, Burggarten, Ahr, Tyskland - Fyldt unghanebryst m. æblesauce og rosmarin
Vinanbefaling: Valpolicella Classico, Monte del fra, Veneto, Italien
Dessert
- Chokolade m. havtorn og chokolade
- Unika oste m. hjemmesylt og sprødt brød
Vinanbefaling: Old Vine Muscat, Chambers Rosewood, Australien
Pris pr. couvert (ex drikkevarer)....................................... DKK 425,-